Ja, je definieert dit bij het plaatsen van je bestelling. Omdat de transactie automatisch plaatsvindt, bent je op dat moment mogelijk niet beschikbaar om je wederverkoopprijs te bepalen. Om je apparaat niet in de catalogus te blokkeren, is het essentieel dat je het vanaf het begin definieert.
En maak je geen zorgen, we zijn (nog) geen sadisten: als je spijt hebt van je keuze, kun je deze wijzigen of zelfs je bestelling annuleren wanneer je maar wilt!
